Lindenhove

Service appartementen

Renovatie

Service flat “Lindenhove” aan de Loolaan te Apeldoorn ademt nog de sfeer van de jaren 60. Om dit imago te doorbreken heeft de Vereniging van Eigenaren besloten tot een upgrade waarbij de entree van de woningen wordt opgefrist.

Impressie lindenhove 

 • Werkzaamheden

  In combinatie met het verbeteren van de brandveiligheid hebben wij deze interne renovatie uitgevoerd met een geweldig resultaat. In de serviceflat wonen over het algemeen mensen op leeftijd waarbij servicevoorzieningen als persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp maar ook zorgverlening worden geboden. Met deze voorzieningen op maat kunnen (nieuwe) bewoners zelfstandig blijven wonen maar daarbij wel ondersteund worden in hun specifieke zorgbehoefte.

  Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen en leveren van service bij mensen thuis en daarom uitermate geschikt voor dit werk. Alle 180 bewoners/eigenaren zijn apart benaderd en onze medewerkers weten de overlast tot een minimum beperken.

 • Details

  Opdrachtgever: Lindenhove
  Architect: VOM Architecten
  Bouwvorm: Aanbesteding
  Bouwtijd: 7 maanden

'wij geloven in een aanpak die leidt tot persoonlijke aandacht voor bewoners'

Unitleider zorg & wonen
Aljan Schut
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Aljan

Door het persoonlijke contact en de betrokkenheid van een familiebedrijf geven wij elk project de aandacht waarmee wij samen tot het beste resultaat komen