Koninklijke Visio

Het Loo Erf

Renovatie

Koninklijke Visio het Loo Erf is het expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen op het gebied van revalidatie, onderwijs, zorg en arbeid. Het doel is steeds gericht op zelfregie, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.

 • Werkzaamheden

  Het renovatieproject betreft 3 gebouwen (Alpha, Omega en Sigma). Gebouw Alpha is een appartementencomplex met ca. 65 appartementen waar de slechtzienden doordeweeks verblijven voor de trainingen. De bestaan de appartementen zijn gerenoveerd (zowel bouwkundig als installatietechnisch) en de kantoorverdieping is ook volledig omgebouwd naar appartementen. Het project is in fasen uitgevoerd zodat de school en de woonvoorzieningen in gebruik konden blijven. Extra maatregelen waren nodig om te zorgen dat de slechtziende cliënten geen enkele hinder van de werkzaamheden ondervonden en bekende looproutes ongewijzigd bleven.

 • Details

  Opdrachtgever: Koninklijke Visio
  Architect: MTB Architecten
  Bouwvorm: Bouwteam
  Omvang: 2360 m2 (3 gebouwen)
  Bouwtijd: 12 maanden
  Oplevering: 2014

   

'wij geloven in een aanpak die leidt tot persoonlijke aandacht voor bewoners'

Unitleider zorg & wonen
Aljan Schut
Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Aljan

Door het persoonlijke contact en de betrokkenheid van een familiebedrijf geven wij elk project de aandacht waarmee wij samen tot het beste resultaat komen